Продажба на автомати и кафе машини

За нас е важно да градим устойчиво бизнес партньорство. Бихме искали да Ви обърнем индивидуално внимание, за да разберем кой тип кафе автомат или вендинг машина би била най-подходяща и ефективна при вашите конкретни условия.

Моля, обадете ни се на 0892 01 01 01, за да може високо-квалифициран експерт с многогодишен опит в областта да Ви съдейства и да отговори на всичките Ви въпроси. Не се колебайте да се обадите, нека Ви покажем защо сме правилният партньор за Вас!
Компанията ни е на пазара от 20 години и сме се наложили като една от най-големите и сериозни фирми във вендинг бизнеса на територията на цялата страна. Винаги поддържаме най-модерните и актуални решения в областта и се стремим да изпипваме до съвършенство и най-малките детайли.

Предлагаме най-модерните и качествени марки машини, които няма да Ви разочароват с високата си техническа надеждност и ефективност на много атрактивни цени.
Наложили сме успешно и изключително качественото и запомнящо се Белисимо кафе – едно от най-добрите и разпознаваеми кафета за вендинг машини и то на изключително конкурента цена.
За удобството на нашите партньори сме подготвени с всички видове разплащателни системи – стотинки, банкноти, пос терминал-картови плащания и всички картови и ключови системи за отстъпки и безплатни напитки за Вашите служители и клиенти;

При нас може да поръчате и фискално устройство ( касови апарати) на фирма Датекс.
Ще Ви заредим и с абсолютно всички консумативи за вендинг машини, от които може да имате нужда – кафе, чай, инстантно кафе, капучино, шоколад, мляко,чаши, бъркалки и т.н.
Насреща сме винаги, когато имате нужда от сервиз и поддръжка – разполагаме с 40 професионално обучени техници и обслужващ персонал.

Ние сме вашият доверен партньор за продажба, доставка, инсталиране, зареждане и сервизна поддръжка на вашите вендинг машини.
Предлагаме различни варианти на разсрочено плащане.
Обадете ни се на 0892 01 01 01