ЗА ОФИСИ

Ободрете работната атмосфера с едно лесно и практично решение – поръчайте кафемашина за офиса
Направете обедната почивка и кратките паузи между задачите по-приятни с автомат за студени напитки и храни. „Вендинг Партнърс“ ЕООД не само ще Ви предостави кафемашини и автомати, но и ще ги инсталира в рамките на деня.

Офисът – работното мястото, където идеите се раждат, планове се съставят и цели се постигат. А нищо не подкрепя този процес по-добре от чаша перфектно кафе.
Ние разбираме важността на кафето в офиса и предоставяме решения, които превръщат всяка кафе пауза в истинско изживяване.

Достъпът до кафе и топли напитки, храна и студени, ободряващи напитки е по-бърз, по-лесен и по-икономичен от всякога преди с нашите кафе роботи и вендинг машини.
При нас ще намерите голямо разнообразие от кафе машини, машини за студени напитки и храни, богат асортимент от кафе, топъл шоколад, чай и всичко необходимо за комфорта на служителите и клиентите във вашите офиси;

Обадете ни се на 0892 01 01 01, за да ви помогнем да изберете най-правилната машина за вашето работно място.
Ще я инсталираме още същият ден, зареждаме редовно, поддържаме и ще се уверяваме, че имате всичко необходимо да се чувствате страхотно с нашите услуги!
Наши клиенти са малки, средни и големи предприятия. Грижим се еднакво добре както за нашите клиенти в големите градове, така и за тези от всяка точка на България, които изберат нас за свой партньор.

Търсите качествено кафе за офиса, което да се хареса на всички? Зарадвайте персонала си с първокласното кафе на капсули Bellissimо и задайте ароматен тон на работния процес
Ако искате да поръчате автомат за градовете София, Варна, Бургас, Пловдив, Пазарджик или Ловеч, се свържете с нашия екип за определяне на ден и час за извършване на инсталацията. Очакваме Ви!

Възползвайте се от нашата страхотна оферта, валидна до края на месеца – предоставяме Ви кафе машина абсолютно безплатно, срещу месечна консумация на кафе Белисимо.
Разбира се, редовната поддръжка и зареждане са изцяло наш ангажимент, за Вас остава насладата от нашето кафе Белисимо.