ЗА НАС

Вендинг Партнърс ЕООД е фирма с богата история и дългогодишен опит във вендинг бизнеса, продажбата и инсталирането на кафе автомати и самопродаващи машини за закуски и напитки. Основана през 2003 г., Вендинг Партнърс ЕООД бързо се превръща в една от водещите и най-бързо развиващите се фирми във вендинг бизнеса в България. Фирмата разполага с инсталирани над 700 собствени автомата и е надежден партньор и доставчик на бизнес от всяка сфера.

Дейността на фирмата е насочена към продажба, инсталиране, отдаване под наем и поддръжка на кафе автомати и автомати за пакетирани храни и напитки. Нашите машини предлагат водещата марка кафе на зърна Bellissimo.

Предлагаме разнообразни кафе решения за Вашия офис или заведение, свързани с всички видове машини за моно дози, чауди (Bellissimo, Lavazza), както и всички консумативи за тях.

Разполагаме със сервиз и дистрибутори в София, Пловдив, Варна, Бургас, Ловеч, Сливен и Петрич, където вече двадесет години се наслаждават на кафето приготвяно от кафе автоматите на Вендинг Партнърс ЕООД.

Можем да доставим и инсталираме кафе автомат и/или самопродаваща машина за закуски и напитки на посочено от Вас място в рамките на деня, така че не се колебайте да разгледате предлаганите от нас автомати, разгледайте кафе машините ни и да се свържете с нас.