Вендинг Партнерс ЕООД е създадена през 2003г. Дейността на фирмата е насочена към продажба и сервиз на нови и рециклирани вендинг автомати.

designed & created by incomtours - Advertising Agency Incomtours - Advertising Agency© 2010 All rights reserved